Tatar z łososia na szpinakowym gofrze z bukietem sałat, roladki future z szynką parmeńską i szparagami w sosie gorgonzola, pannacotta z musem z owoców leśnych – to tylko niektóre z potraw, jakie znajda się na stole podczas Kolacji Na Biało zaplanowanej 13 sierpnia w Krainie Vesny.
To wyjątkowe wydarzenie po raz drugi organizuje Bożena Malaga-Wrona prezes Stowarzyszenia Vesna. Kolacja zaplanowana jest w Krainie Vesny w otoczeniu zieleni. Organizatorzy przygotowali na ten wieczór mnóstwo atrakcji. Jedną z nich będzie koncert Jacka Wójcickiego. Będą też konkursy i zabawy, a przede wszystkim wyborne jedzenie przygotowane przez firmę Taste Chef,
Menu Kolacji Na Biało:
- Powitalna lampka wina musującego
- Przystawka: Tatar z łososia na szpinakowym gofrze z bukietem sałat lub dieta wegetariańska – tartaletka z warzywami, oraz serem halloumi podana na bukiecie sałat
- Zupa: krem z białych warzyw lub dieta wegetariańska: krem z selera i fenkułu
- Danie główne: oladki future z szynką parmeńską i szparagami w sosie gorgonzola, gratin z ziemniaków i brokuła, bukiet sałat lub dieta wegetariańska: kotlet warzywny w sosie kurkowym, gratine z ziemniaków i brokuła, bukiet sałat
- Deser: pannacotta z musem z owoców leśnych
- Napoje gorące: kawa, herbata
- Napoje zimne:woda mineralna z miętą i cytryną, sok pomarańczowy i jabłkowy
Koszt udziału w kolacji to połowa ceny ubiegłorocznej. Uczestnicy płacą wyłącznie za catering z obsługą kelnerską. Wpłaty na konto 20 1050 1445 1000 0097 5851 7263 Taste Chef, 150 zł/osoba z dopiskiem „Kolacja Na Biało” .
stefan
27 lipca 2022 godzina 14:29
szalu nie ma
Bochnianin
27 lipca 2022 godzina 16:42
I za to 150,- zł??? Czyli 100% to 300,- zł! Kpiny…