Są wykonane tylko z naturalnych składników: drożdży, mleka, mąki i przygotowywane według wypracowanego przed laty przepisu. Mogą być nadziewane marmoladą z różą lub adwokatem, posypywane cukrem pudrem, zdobione lukrem i skórką z pomarańczy.
W Społem PSS Bochnia na „Tłusty czwartek” wypieka się około 25 tysięcy pączków. Wszystkie znajdują nabywców. Nie ma się co dziwić smakują wybornie!
Anonim
20 lutego 2020 godzina 16:36
Pączki pyszne, ale Społem kolejny raz z okazji tlustego czwartku podnosi cenę… taki mały niesmak 🙁
ula
20 lutego 2020 godzina 17:28
Mam pytanie co robicie z tym wysmazonym olejem , a konkretnie gdzie go wylewacie
Anonim
20 lutego 2020 godzina 19:34
nigdzie nie wylewamy odbiera firma która go utylizuje
K
20 lutego 2020 godzina 20:10
Do słoików, żeby na przyszły rok było…
Tim
21 lutego 2020 godzina 12:44
Materiał sprzed roku?!