Regis Marr
Galeria

Bochnia. Rosół z dodatkiem mięty, czemu nie?

Po raz ósmy Lokalna Grupa Działania „Dolina Raby” zorganizowała w Bochni Festiwal Rosołu. Impreza odbyła się w  Kurnej Chacie na terenie Centrum Konferencyjnego Nowa Bochnia & SPA w Bochni.

Rosoły przygotowane przez drużyny startujące w dwóch kategoriach: organizacje z obszaru LGD „Dolina Raby” oraz LGD z  Federacji LGD Małopolska i inne oceniało profesjonalne jury tj. kucharzy ze Stowarzyszenia Małopolskich Kucharzy i Cukierników pod przewodnictwem gościa specjalnego Sylwii Ładygi uczestniczki V edycji MasterChef  Polska.

Nas zachwycił smak rosołu z dodatkiem… mięty.

Akces
Kliknij i dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Góra